ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ - Olive Leaves

Φυλλά Ελίας Ενάντια στο ΚΑΡΚΙΝΟ και άλλες πολλές θεραπευτικές ιδιότητες!! Olive leaves Tea or Juice against Cancer and other many quality cures in human body.
ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Καλωσορίσατε

Αυτή η Ιστοσελίδα έχει σκοπό όχι μόνο την ενημέρωση περί ελιάς αλλά να δώσει και μια γενική εικόνα μέσα από έρευνες, στατιστικές και εμπειρίες για το πως πρέπει να τρεφόμαστε όλοι μας για μια καλύτερη δημιουργική ζωή με υγεία και χωρίς αρρώστιες, πολεμώντας έτσι τις διάφορες κακές συνήθειες που επηρεάζουν αρνητικά τον οργανισμό μας.Έχουμε σαν κύριο θέμα τα φύλλα ελιάς γιατί δεν είναι μόνο ένας απλός καρπός με πολλές ιδιότητες αλλά είναι και το αγιασμένο δέντρο όπου ο Ιησούς Χριστός έκανε την τελευταία του μεγάλη προσευχή πάνω στην γη δίνοντας σε αυτό το ελαιόδεντρο μια μεγάλη αξία όπου σήμερα έχει γίνει και ακόμη μεγαλύτερη για την υγεία μας!
Aν σας αρέσει η ιστοσελίδα μας γνωστοποιήστε την στους φίλους και συγγενής σας, ακόμα βλέποντας κάποιες από της διαφημίσεις μας θα βοηθήσετε στην γνωστοποίηση της σελίδας μας.
Για οποιεσδήποτε παρατηρήσεις ή πληροφορίες, παρακαλώ στείλετε e-mail στοinfo.istosite@gmail.com. Ερωτήσεις προσωπικής φύσεως δεν θα απαντώνται, μόνο αν θεωρηθεί απαραίτητο, δεν έχουμε κάποια ειδίκευση στα θέματα, υποστηρίζουμε τις σωστές και μελετημένες πληροφορίες μέσα από έρευνες.

Σας Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση.